Logbog for fiol kursus og harmonilære

7 Februar

Man kan nu se noder og klikke i noden for at høre toner i grepptabellen.

25 Januar 2006

Omstrukturering

22 Januar

Harmoni akkorder opdateret
Improvisations eksempler

 

16 Januar

Harmonidelen udvidet med akkorder
Improvisation udvidet

15 Januar 2006

Gebtabel og dobbeltgreb forbedret

26 November
Akkordspil beskrevet, dobbeltgrebsiden frdig

8 November Opdatering af grepptabellen sådan at den er opdelt i avanceret og ikke avanceret. Opdatering af lyden sådan at skalaen også medtager en treklang på tilbagevejen. Opdatering af beskrivelsen af grepptabellen.

7 November Vibrato er lagt til. Der er en ny greb-tabel med mulighed for at vise kirketonarter og ackord toner.

26 oktober

Jeg er nu begyndt at oversætet kurset til Engelsk. Ved at søge på "fiol lessons" har jeg fundet en del andre kurser på nettet. Jeg er også begyndt at få mails fra folk fra USA og Canada som er ydderst tilfredse med kurset.

Og så har Google endelig fundet mig (og givet mig top listing): skriv violinkursus i søgningen, og så tryk på "jeg føler mig heldig"

 

16 Oktober. Jeg har nu heldt kurset igennem spellcheck, og som forventet var der mange stave fejl. Det er nu muligt at downloade hele kurset som pdf.

7. oktober Stemmining af violinen er revideret efter input fra Verner Jensen. Harmonilæren er udvidet væsentligt med andenstemmer, akkorder.Jeg har lagt et kapitel til om hvordan man spelar jazz. Jeg mener at jeg nu er færdig med grundstrukturen i kurset, det er mulgit at der kommer et par melodier og værktøjer til, men grundstrukturen er der.

6 oktober. Støjmålingen i Folkets hus

Har delt kurset op i et spela kursus og et Harmoni-lære kursus.

4 Oktober. Har lagt det langhårede for sig. (og skrevet mere langhåret efter at have snakket med Nils Ullman bl.a. hvordan man laver exempler på det didymiske komma.

3 oktober

Teksten stemmemaskinen er blevet uddybet.(Verners kommentarer er tilgodeset - håber jeg da)

Jeg har rettet en del stavefejl hist og pist

Greb-tabellen er blevet begrænset til 4. position. (Der er stadig fejl hvis man går i position i F-Bb Ess og Ass dur. (sprigner en position over)

top