Gratis skrivemaskine kursus

English version

Vælg Keyboard her

Dansk keboard

Svenskt keyboard Russisk keyboard Græsk keyboard  
Fransk Keyboard Tysk Keyboard      
Engelsk (UK) keyboard Amerikansk (US) keyboard      

Dette er et gratis kursus i "blindskrift" efter 10-finger systemet.

Skrivemaskinen er til for at lære at skrive 10 fingers "blindskrift" dvs. du lærer at skrive uden at kigge på tasterne.
Når du skriver skal dine 10 fingre ligge på tasterne "A S D F" og "J K L Æ" med ventre pegefinger på F
og højre pegefinger på J.
Læg mærke til at der på de fleste keyboard er en lille forhøjelse sådan at du kan føle at J og K er hjemme i udgangspostionen.

For at gøre det mere tydeligt hvilken finger du skal bruge, peger dette program med fingerne på den tast som du skal bruge.
I virkeligheden bør du lade fingrene ligge tilbage så tæt på udgangspunktet som mulig, sådan at du kan skrive så hurtigt som muligt.
Prøv at skrive så jævnt som muligt. Når du er færdig med en øvelse så vælg en ny på listen længst nede til højre på skærmen.
Programmet gemmer hvor langt du er kommet, sådan at du kan komme videre fra det niveau du er kommet til. (for at gemme skal du vælge det nieveau du er kommet til, i listen en ekstra gang. Jeg er meget interesseret i at høre hvordan det gårforslag til forbedringer er jeg faktiskt ikke så interesseret i.
Jeg har selv et antal på hylden, men jeg har ikke tid til at få dem lavet. Derimod vil jeg gerne høre om når du har lært og kommet videre med kurset. Og hvis du gider at sende mig en forbedret text. (Download programmet og send mig en opdateret DanskText.txt fil.) Hvis du selv retter i koden, er jeg selvfølgelig også interesseret i at få resultatet.